Over mij

happy huis opruimcoach

Expert in rust, ruimte en overzicht

Ik ben Maartje en ik ben een echte levensgenieter. Mensen omschrijven mij als energiek en enthousiast. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan ga ik er ook vol voor. Ik ben positief ingesteld, betrokken en wil oprecht dat een klus gaat slagen. Met dit enthousiasme sleep ik jou door die grote of kleine opruimklus heen. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te ontzorgen en blij te maken met een opgeruimd huis Dit zorgt voor rust in je hoofd en plezier in het leven. 

In 2022 ben ik opnieuw de boeken ingedoken en heb ik mijn diploma's voor de opleidingen 'Professional Organizer' en 'Interieurstylist' behaald. Ik ben ook direct lid geworden van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Ik heb in het verleden als projectmanager gewerkt en de ervaring om een grote klus in kleinere taken op te knippen komt als Professional Organizer goed van pas. Door bezig te zijn met mijn passie voor organiseren en 'het gezellig maken' kan ik doen wat ik het leukste vind. Om die reden ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. 

Naast ordenen vind ik het erg leuk om met inrichting bezig te zijn. Wie weet kan ik je hier ook nog wat goede tips voor geven als we toch in je huis bezig zijn. In juli 2023 ben ik daarnaast een opleiding tot Vastgoedstylist gestart. Zo kan ik meer kennis opdoen over het verkoopklaar maken van woningen.

Waarom Happy Huis?

Ik ben een positief en 'happy' persoon. Mijn doel is om samen met jou van je huis weer een thuis te maken, oftewel een 'Happy Huis'. Ik gun jou ook die opgeruimde werkplek, die begaanbare zolder of die overzichtelijke kledingkast. Zo ben je minder tijd kwijt aan het zoeken naar je spullen. Ook ben je minder snel afgeleid door alles wat je om je heen ziet en doe je geen onnodige aankopen meer, omdat je weer precies weet wat je al in huis hebt. Hierdoor houd je meer tijd en geld over voor de dingen die écht belangrijk zijn. En waarom zou je het allemaal alleen doen? Ik ben er om je te helpen!

Ik vind daarnaast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk en ben blij dat ik een groot deel van de spullen van mensen weer een tweede leven kan geven. Deze breng ik naar verschillende kringloopwinkels en het Leger des Heils in Den Haag. 

Een vriendin van mij werkt bij de Parnassia Groep in Den Haag, zij leveren psychiatrische zorg. Met Koningsdag wordt er ieder jaar een weggeefmarkt georganiseerd voor de bewoners. Ik zorg in de aanloop daar naartoe dat alle spullen daar terechtkomen. Zo hebben we ook vorig jaar al vele bewoners blij gemaakt met mooie kleding of huishoudelijke apparaten. 


Ben of ken jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken met opruimen in huis? 

Neem contact met mij op. Ik help je heel graag verder, want iedereen verdient een 'HAPPY HUIS'! 

home organizer the hague

Lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Klik hier om mijn profiel in te zien. 

Diploma 'Professional Organizer' behaald bij Laudius in januari 2023.

Diploma 'Interieurstylist' behaald bij Laudius in januari 2023.