Blog

opruimhulp den haag

Leuke reactie van een tevreden klant

'Maartje heeft ons een goede boost gegeeven! Haar mindset over opruimen en ordenen werkt aanstekelijk en geeft direct resultaat. Aanpakken en door. Aanrader!''

Bij dit gezin ben ik slechts één middag over de vloer geweest om een begin te maken met de woonkamer. We begonnen simpelweg met één kast. We spraken af dat we gewoon zouden kijken hoe ver we zouden komen en daarna altijd nog een tweede kast konden aanpakken als de tijd en de energie er die middag nog waren. Uiteindelijk was dit het zetje dat ze nodig hadden en zonder mijn hulp pakten ze de volgende acties op. 

Bij de één ben ik een paar maanden een vaste dag per week aan het helpen, de ander kan al op weg geholpen zijn met een sessie van slechts 3-4 uur. Elke vraag is anders en ik pas mij aan de situatie aan. 

Quote

…Ik in ieder geval niet! Jullie wel? Weet je wel dat er wat moet gebeuren in huis, maar heb je de energie niet om eraan te beginnen? Dan neem ik die met me mee! Wedden dat het samen wél lukt? Check alvast de tips op mijn site voor meer info en neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. 

professional organizer den haag

Leuke reactie van een blije klant

'Met jou krijg ik gewoon zin in opruimen! :) ''

Nadat we samen pas één sessie bezig waren geweest, kreeg ik een appje dat ze al helemaal de smaak te pakken had. Het opruimen werkte nú al aanstekelijk! Dit vond ik natuurlijk erg leuk om te horen. Niet lang daarna raakte ook de rest van het gezin in de ban van het opruimen. Het huis werd sessie na sessie weer wat overzichtelijker en iedereen kon alles makkelijker terugvinden omdat spullen nu een vaste plak hadden. Wat een blijdschap voor deze familie! 

opruimcoach kamer van koophandel

17-01-2023

Happy Huis is een feit! Ik heb mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het avontuur als Professional Organizer kan beginnen!